Kuka, missä ja milloin – vanhoja valokuvia tulossa tunnistettaviksi

Kennelsäätiö on saanut haltuunsa Suomen Kennelliiton laajan, jopa tuhansia vanhoja valokuvia käsittävän kokoelman. Koska osa kuvista on vailla minkäänlaisia merkintöjä, kuvia aletaan julkaista Kennelsäätiön sivuilla niiden taustatietojen selvittämiseksi.

Jos tiedät, keitä kuvassa esiintyy ja sen, missä tilanteessa ja milloin kuva on otettu, kerro se meille: info@kennelsaatio.fi
Onko Sinulla tietoja tästä ensimmäisestä tunnistettavasta kuvasta? Missä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu ja keitä kuvassa esiintyy? Jos tiedät jotakin, niin kerrothan sen meille. Tietoja voi lähettää sähköpostitse osoitteella: info@kennelsaatio.fi Tiedot tullaan tallentamaan kuvan yhteyteen Suomen Koiramuseon museotietokantaan.

Kuvia julkaistaan kesästä 2020 alkaen

Säätiön sivuilla tullaan julkaisemaan aika ajoin otoksia, joista joku ehkä tunnistaa esimerkiksi paikan, henkilön tai koiran tai muistaa, millä vuosikymmenellä kuva on otettu.

”Näitä muistoja otamme mielellämme vastaan, sillä kuva lakkaa olemasta pelkkä kuva, kun sen ympärille saadaan rakennettua pieni, todellinen tarina”, valottaa ideaa Kennelsäätiön hallituksen jäsen Heidi Lahtinen.

Ensimmäiset taustatietoja ja tarinaa kaipaavat kuvat julkaistaan kesän 2020 kuluessa.

Jos Sinulla on tietoja esillä olevasta kuvasta, kerrothan sen meille. Tietoja voi lähettää sähköpostitse osoitteella: info@kennelsaatio.fi

Tiedot tullaan tallentamaan kuvan yhteyteen Suomen Koiramuseon museotietokantaan.